TV: Messis galna show - gjorde fyra mål mot Valencia

Spanien

Lionel Messi hade stor show mot Valencia.
Den argentinske stjärnan gjorde fyra mål när Barcelona vann med 5-1.

Valencia öppnade dock bäst. Efter bara nio minuter gjorde Piatti sitt första ligamål för säsongen. Ett fantastisk högerinlägg av Feghouli friställde Piatti som enkelt gjorde 1-0. Svagt Barca-försvar.

Efter 22 minuter kvitterade Barcelona. Valencia slarvade i eget straffområde och Messi blev fri. Då rullade han kyligt in 1-1.

Fem minuter senare gjorde Messi sitt andra mål i matchen. Iniesta slog en fantastisk passning till Abidal som i sin tur hittade Messi i straffområdet. Alves räddade det första avslutet, men returen satt i nättaket.

Efter 76 minuter fullbordade Messi sitt hattrick. Återigen drog han in bollen efter en målvaktsretur. Men han var inte nöjd med tre mål. Nio minuter senare gjorde Messi sitt fjärde mål. Och det var snyggt. Fri med målvakten lobbade han in 4-1.

I slutminuten fastställde Xavi slutresultatet till 5-1.

Messi var överallt på Valencias planhalva och är uppe i 27 mål totalt den här säsongen. 23 av dem har han gjort hemma och han är nu ett mål efter Cristiano Ronaldo i skytteligan.

I tabellen har "Barca" tio poäng upp till Real Madrid.

Publicerad 2012-02-19 kl 23:45