TV: Messis succécomeback - två mål i och hyllades av publiken

Spanien

Lionel Messi hade varit borta i två månader.
Mot Getafe gjorde han comeback - då satte han två mål.

Åtta minuter tog det för Barcelona att göra 1-0. Pedro skickade in bollen i straffområdet och Fabregas nickade in matchens första mål.

Efter 63 minuter gjorde Fabregas sitt andra mål i matchen. Mittfältaren satte en straff. I samma minut kom Lionel Messi in på planen. Superstjärnan har varit skadad och borta från fotbollen i två månader och publiken gav Messi stående ovationer när han klev in på planen.

Och i den 90:e minuten satte Messi 3-0. Stjärnan fick ett bra läge inne i straffområdet och rullade behärskat in 3-0.

Inte nog med det. Två minuter senare gjorde Messi 4-0.

Han fick bollen mitt på motståndarnas planhalva och sedan gick det undan. Motståndarna klarade inte av att ta bollen utan Messi placerade snyggt in sitt andra mål. Snacka om bra tajming inför måndagens galaföreställning Ballon d'Or där Messi har chansen att bli utsedd till världens bäste fotbollsspelare.

Publicerad 2014-01-08 kl 23:35