POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

TV: "Ojdå, där rök nog en fågel" - se Anna Brolin golfa med Barca och Reals legendarer

Foto: TV4

Nästa

Avbryt
Försök igen

"Ojdå, där rök nog en fågel". Kolla in Barcelonas match mot Real Madrid på golfbanan – där Anna Brolin kliver in för att lära legendarerna hur en riktig sving ska se ut.

Det vankas El Clásico på söndag och som seden bjuder gör Barcelona upp med Real Madrid bland greener, bunkrar och fairways på förhand. Det handlar om "det alternativa El Clásico" som går ut på att försöka besegra rivalklubben i golf.

- Men så enkelt är det inte, för faktum är att det lag som vinner golfen faktiskt också brukar förlora i den riktiga matchen sedan, förklarar den före detta Barca-stjärnan Julio Salinas för Fotbollskanalen On Tours reporter Anna Brolin.

Salinas är på gott humör ute på banan, eftersom han tagit en betryggande – men alltså något illavarslande – ledning mot Real Madrids förre spelare och manager Bernd Schuster. Den tyske tränarprofilen verkar mycket besviken på sig själv, eftersom han ideligen råkar få högerskruv på sina utslag. Något Anna Brolin, som själv har fem i golfhandikapp, uppmärksamt noterar.

Publicerad 2015-03-21 kl 12:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå