Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

TV: Pedros känslosamma tack till Barca - inför ögonen på stjärnorna

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

Pedro återvände i dag till Barcelona för att tacka för sin tid i klubben. På presskonferensen närvarade Leo Messi, Luis Suarez och de andra Barca-stjärnorna.

- Det är väldigt känslosamt, säger Pedro.

Pedro lämnade Barcelona för Chelsea förra veckan. Under måndagen återvände han till sin förra klubb för att ta farväl och tacka för sin tid.

- Jag är väldigt glad för alla ögonblick under tiden jag bott här. De bästa kommer stanna med mig. Med alla erfarenheter jag har härifrån med kamrater, alla titlar, och få vara en del av denna fantastiska klubb och dess historia. Sanningen är att det är väldigt viktigt för mig, av den anledningen, att jag lämnar med huvudet högt och vet att jag alltid gav mitt yttersta, säger Pedro.

- Jag anlände i går, glad över helgens match, och situationen är väldigt känslig. Det är väldigt känslosamt, för mig och min familj. Och för mina kollegor och alla personer jag mött här, och det är det bästa med den här klubben, alla som jobbar här är fantastiska människor. Och i det avseendet, som jag sa, så är det väldigt känslosamt.

Pedro fick en riktig kanonstart i sin nya klubb när han med både mål och assist låg bakom Chelseas 3-2-seger mot West Bromwich. Och han trivs redan bra i Premier League.

- Jag tycker att atmosfären i Premier League är väldigt bra. Alla arenor är fulla med hängivna fans som hejar hela tiden. Och så spelet - det är ett snabbt spel som vi anfallare gillar mycket och det hjälpte mig att ta beslutet att gå till en annan liga, ett annat spel. - Jag tycker att brittisk fotboll är väldigt attraktiv för publiken och för spelarna - det är väldigt spännande. Därför valde jag att spela där, säger yttern som fått ett varmt mottagande från sina nya lagkamrater.

- De (Chelsea) sa åt mig att jag måste sjunga i morgon. Jag vet inte vad men jag får hitta något. Jag har tagits emot väldigt väl. John (Terry) är en fantastisk kapten. Han har ett starkt psyke och en vinnar-personlighet. Sedan jag kom har jag fått mycket respekt. Laget
välkomnade mig väldigt bra. Hela laget. Det har varit otroligt att komma dit och
känna sig trygg hela tiden.

På presskonferensen fick Pedro frågan om ett eventuellt möte med sin gamla klubb Barcelona - något som spanjoren inte vill se hända.

- Det skulle vara en konstig känsla. Att spela på arenan där jag haft så många bra stunder. Med den här tröjan och den här klubben. Det skulle vara en konstig känsla, kan jag tänka
mig. Mer än något för människorna, som visade kärlek för mig, att möta som skulle jag inte gilla. Dels som ett lag, för de är fantastiska, och det skulle vara svårt att vinna. Och för de erfarenheter jag hade här. Sanningen är att jag inte skulle gilla det. Jag hoppas att jag vi inte kommer möta varandra.

Publicerad 2015-08-24 kl 19:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons