POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

TV: Ramos sumpade bucklan - men Real Madrid får en ny

Sergio Ramos tappade den första bucklan – som plattades till fullständigt.
Men nu får Real Madrid en ny cuppokal att fira sin seger med.

Ni såg klippet efter förra El Clásico? Real Madrid hade slagit ärkerivalen Barcelona i Copa Del Rey och knipit säsongens första titel. Men när truppen rullade i en busskortege råkade försvararen Sergio Ramos schabbla till situationen rejält. Han stod längst fram på fordonets tak och förlorade plötsligt greppet om det åtråvärda priset, som hamnade under ena hjulparet och mosades fullständigt.

- Hon föll inte, i själva verket blev hon så glad över att se alla våra fans att hon valde att hoppa, urskuldade sig Ramos skämtsamt efteråt.

Men som tur är hade juveleraren Federico Alegre räknat med potentiellt slarv från Real Madrid. Han var redan förberedd in i minsta detalj på värsta tänkbara scenario.

- Jag tillverkar alltid en kopia, om något oväntat skulle inträffa. Det får ju inte bli så att kungen står utan trofé att överräcka. Ersättningen har varit klar sedan länge, säger Alegre till tidningen El Mundo.

Han fortsätter:

- Pokalen har förlorat några stycken. Sockeln är trasig och resten tillplattad. Men jag är inte sur, sådant händer. Det är bara ännu en anekdot att berätta i framtiden, säger Alegre.

Publicerad 2011-04-22 kl 16:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå