TV: Raul tvåmålsskytt i historisk match

Spanien

REAL MADRID-VALLADOLID 4-2
14' Raul, 18' Raul, 29' Aleman, 45+ Marcelo, 53' Marquitos, 79' Higuain

Skadade Cristiano Ronaldo kommer inte till spel för sitt Real Madrid hemma mot Valladolid. Det gjorde däremot Raul - för 711:e gången. Det gör honom till den Rea Madridspelare med flest matcher för klubben - något han firade med att göra både 1-0 och 2-0 i matchens inledning.

Nauzet Aleman bjöd sedan efter en halvtimmes spel på en riktig delikatess när han läckert placerade in en frispark till 2-1.

Precis innan halvtidsvilan utökade Marcelo till 3-1 med en högerkanon men Valladolid behöll spänningen i matchen genom Marquitos 3-2-mål i den andra halvleken. Men spänningen dog helt med tio minuter kvar av matchen när Gonzalo Higuain lobbade in 4-2.

Publicerad 2009-10-17 kl 22:06