TV: Real körde över Atletico i derbyt

Spanien

Atletico tog ledningen mot Real Madrid - men den marängvita maskinen jobbade sig tillbaka och vann med 4-1 efter två Atletico-utvisningar.

La Liga-ledande Real Madrid åkte på en chock efter en kvart mot lokalrivalen Atletico Madrid. Unge anfallaren Adrian rann igenom och lyfte kyligt in 1-0 till bortalaget.

Sex minuter senare spelades Benzema fram till ett friläge, och drogs ner av Atleticos inlånade tonårsmålvakt Thibaut Courtois. Domaren dömde straff, och gav rött kort till Courtois. Cristiano Ronaldo klev fram och satte enkelt 1-1 bakom nyinbytte Sergio Asenjo.

I andra halvlek slet sig Ronaldo fri på vänsterkanten och spelade fram Angel Di Maria som sköt 2-1 till Real.

Di Maria har precis kommit tillbaka från skada, och byttes efter en timme ut mot Gonzalo Higuain. Argentinaren behövde bara några minuter på sig innan han nätade då han utnyttjade ett missförstånd i Atleticoförsvaret.

I den 82:a minuten stod Ronaldo för en underbar klackpassning fram till Gonzalo Higuain som revs ner. Diego Godin fick rött kort direkt av domaren, och Ronaldo fick slå ännu en straff - så klart i mål.

Publicerad 2011-11-26 kl 22:01