TV: Real Madrid bärgade ny seger - befäste serieledningen

Real Madrid darrade när Sevilla kvitterade.
Sedan gled "Marängerna" ifrån och vann med 3-1.

Höjdpunkter: 3-1-seger för Real Madrid mot Sevilla
1:34
Vazquez ger Real Madrid ledningen
1:24
Modric sätter 1-0 - efter Vinicius fina förarbete

Real Madrid har imponerat under säsongsinledningen och jagade under lördagen fjärde raka segern i La Liga, då Sevilla gästade på Santiago Bernabeu i Madrid.

"Marängerna" behövde då bara fem minuter på sig för att ta ledningen i matchen, då Vinicius Junior bröt bollen från Gonzalo Montiel på offensiv planhalva och sedan serverade Luka Modric till 1-0 och en drömstart.

- Det är lysande vackert, sa C Mores kommentator Adam Pinthorp.

- Det är en fin framspelning av Vinicius Junior, men du får inte bete dig på det sättet när du kommer till Santiago Bernabeu, sa experten Marcelo Fernandez.

Real Madrid såg ut att ha kontroll över matchen i första halvlek, men i andra halvan av matchen började den spanska storklubben darra. Erik Lamela kvitterade i den 54:e minuten, vilket fick Real-tränaren Carlo Ancelotti att göra ett par byten som gav resultat, då inhopparen Lucas Vazquez satte 2-1, medan Federico Valverde senare fyllde på till 3-1.

Real Madrid bärgade därmed en ny seger, och toppar tabellen med sex poäng ner till Barcelona på andra plats i La Liga. Barcelona har en match färre spelad.

Sevilla har i sin tur det tufft och är på 14:e-plats i den spanska högstadivisionen.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Modric, Tchouameni, Kroos - Valverde, Rodrygo, Vinicius Junior.

Sevilla: Bounou - Montiel, Gudelj, Marcao, Telles - Rakitic, Jordan, Torres - Navas, Isco, Lamela.

Publicerad 2022-10-22 kl 22:56