Men Real Madrid lyckades till slut besegra Cadiz med 2-0.

3:40

Avbryt
Försök igen

Real Madrid kom till dagens bortamatch mot Cadiz med en stark insats mot Chelsea i första CL-kvartsfinalen i ryggen. Hemmalaget tog å sin sida en imponerande seger borta mot Betis i omgången tidigare.

Och det var ett Real som fick jubla efter matchen då det blev en ny seger. Matchen slutade 2-0.

Efter blott fem minuters spel var målnollan nära att spräckas. Karim Benzema vek in från vänster och avlossade ett skott som styrdes utanför.

Tolv minuter in i matchen var det riktigt nära - åt andra hållet. Alfonso Espino tog sig in i straffområdet och kom till ett avslut som träffade den högra stolpen.

Marco Asensio ville inte vara mycket sämre. Tre minuter senare damp bollen ned vid hans fötter och han slog till med ett skott som målvakten David Gil agerade väl på.

I den 35:e minuten kom matchens dittills bästa chans. Karim Benzema var i straffområdet och fick en chans - han avlossade ett tungt skott som träffade överliggaren.

Efter en knapp timme fick Rodrygo en av många jättechanser. Han befann sig precis framför mål när han fick en framspelning av Fede Valverde, men avslutet gick tätt utanför stolpen.

- Det är inte möjligt att han missar där. Det är en störd miss. Vad är det som sker i det ögonblicket när han ska raka in den? utbrast C More-kommentatorn Adam Pinthorp.

I den 73:e minuten bröts dödläget. Försvararen Nacho Fernandez skickade in en projektil lågt nere vid den vänstra stolpen.

- Ett klassavslut, sade Pinthorp.

Därefter kom ytterligare en fullträff. Med kvarten kvar vek Asensio in från vänster i straffområdet och lirkade in 2-0. Det blev alltså slutresultatet.

Cadiz: Gil - Parra, Hernandez, Fali, Espino - Bongonda, San Emeterio, Alcaraz, Sobrino - Guardiola, Ramos.

Real Madrid: Courtois - Vazques, Militao, Rüdiger, Fernandez - Valverde, Tchouameni, Ceballos - Asensio, Benzema, Rodrygo.