TV: Real Madrid körde över Levante - Ronaldo tvåmålsskytt

Spanien

Real Madrids stjärnor hade uppvisning när Levante krossades med 5-0.

Real Madrid gästade Levante och bjöd hemmalaget på lektion i fotboll.

I den 13:e minuten tog Real Madrid ledningen efter att Cristiano Ronaldo satt dit bollen från straffpunkten. Straffen kom efter att Chicharito fälldes i straffområdet.

Målet var Ronaldos 14:e på de 8 första matcherna den här säsongen - tangerat rekord i La Liga.

I den 38:e minuten utökade Real ledningen när Javier Hernandez nickade in James fina inlägg.

I den andra halvleken slog Cristiano Ronaldo till igen. Efter ett solonummer där han vände bort två spelare sköt han in 3-0 och målrekordet var slaget.

Kort därpå fyllde James Rodriguez på med 4-0 för Real. På en fin lyftning från Toni Kroos tog James ned bollen bröstet och drog på volley dit bollen tätt intill stolpen.

Efter 82 minuter satte bortalget dit 5-0 efter att Isco avancerat in i straffområdet och dundrade in bollen.

Målet blev matchens sista. Real Madrid har nu gjort 30 mål på de första 8 matcherna.

Publicerad 2014-10-18 kl 17:50