TV: Real Madrid spände musklerna - Bale tvåmålsskytt

Spanien

Toppstriden i La Liga är glödhet.
Efter Barcelonas och Atléticos triumfer så spände Real Madrid musklerna och vann med 5–0.

Atlético Madrid vände och vann sin match. Lionel Messi frälste Barcelona med ett sent straffmål och Real Madrid visade klass och avfärdade Rayo Vallecano med 5–0.

Atlético leder La Liga med 76 poäng, en poäng före Barcelona och på tredjeplats återfinns Real Madrid med sina 73 poäng.

Räkna med att det kommer bli tajt ändå in på stopptid i den avslutande omgången.

Cristiano Ronaldo inledde målskyttet i den 15:e minuten när han gjorde sitt 28:e mål för säsongen – framspelade av Gareth Bale.

Bale visade också prov på effektivetet när han gjorde två mål under matchen. Alvaro Morata kom in i den 73:e minuten. Fem minuter senare placerade han snyggt in 5–0-målet.