TV: Real Madrid vände efter Ramos tavla - slog Sociedad i toppmötet

La Liga

Real Sociedad tog ledningen direkt på Santiago Bernabeu.
Trots det skulle Real Madrid vinna med 3-1 efter en stark upphämtning.

Det var ett toppmöte i La Liga när tabelltvåan Real Madrid ställdes mot Alexander Isaks Real Sociedad som lågr femma inför omgång 13. Endast två poäng skiljde lagen inför matchen.

Gästerna skulle ta ledningen i matchen redan i den andra minuten. Sergio Ramos stod för en jättetavla när han misslyckades med en hemåtpass och istället gav Willian José fritt läge. Anfallaren tog med sig bollen runt Thibaut Courtois och satte 1-0.

Efter 35 minuter skulle hemmalaget hitta rätt. En frispark från Luka Modric hittade Karim Benzema som bröstade in bollen i mål.

I den andra inledde hemmalaget på samma sätt som gästerna gjorde i första. Federico Valverde sköt ett skott som styrde via en försvarare och in mål till 2-1.

Luka Modric punkterade sedan matchen med en snygg halvvolley fram till 3-1.

Alexander Isak kom in tio minuter från slutet och hade ett vasst avslut som Thibaut Courtois starkt styrde undan.

Gareth Bale hoppade även han in i matchen och buades ut av de egna fansen.

Real Madrid: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Mendy - Casemiro, Valverde, Modric - Rodrygo, Benzema, Hazard.

Real Sociedad: Remiro - Zaldua, Elustondo, Llorente, Monreal - Ödegaard, Zubeldia, Merino - Portu, Willian José, Oyarzabal.

Publicerad 2019-11-23 kl 22:55