TV: Real Sociedad förlorade igen - Isak utbytt efter 67 minuter

La Liga

Real Sociedad har det tungt.
Mot Getafe kom fjärde raka förlusten efter ett sent mål av Jaime Mata.

Se 2-1-målet i spelaren.

Real Sociedad, som svenske Alexander Isak representerar, är inne i en svacka. Laget hade inför mötet med Getafe tre raka förluster och enbart en poäng på de fyra senaste matcherna.

Och trenden håller i sig.

Med Alexander Isak från start tog Getafe ledningen efter 20 minuters spel. Real Sociedad-målvakten Alex Remiro slog en misslyckad passning och i den efterföljande situation revs Getafes Hugo Duro ner i straffområdet. Från elva meter var sedan Jaime Mata iskall och satte dit 1-0.

I den andra halvleken kvitterade Adnan Januzaj för Real Sociedad. Belgaren spelades fri och kunde därefter placera in 1-1. Målet godkändes efter VAR-granskning.

Därefter byttes Alexander Isak ut i den 67:e minuten och från sidan fick han uppleva ytterligare ett nederlag. Efter ett inkast i den 83:e minuten fick Jaime Mata läge på nytt, och han petade in 2-1 för Getafe, vilket blev slutresultatet.

Real Sociedad har nu spelat ihop 47 poäng på 32 matcher och är därmed ligasjua. Getafe å sin sida är på femteplats med 5-2 poäng.

Getafe: Soria - Suarez, Etxeita, Chema, Olivera - Nyom, Maksimovic, Arambarri, Cucurella - Duro, Mata.

Real Sociedad: Remiro, Zaldua, Elustondo, Normand, Monreal - Dozagarat, Zubeldia, Merino - Januzaj, Isak, Oyarzabal.

Publicerad 2020-06-29 kl 23:57