TV: Real vände och vann derbyt

Spanien

Real Madrid-Atlético Madrid 3-2
0-1, 10', Reyes; 1-1, 49', Alonso; 2-1, 55, Arbeloa; 3-1, 62', Higuain; 3-2, 67', Forlan (straff)

Trots seger med 3-2 fick Real Madrid den värsta tänkbara starten i Madridderbyt mot Atletico Madrid. Redan efter tio minuter placerade den förre Arsenal-spelaren José Antonio Reyes in 1-0 till Atletico.

Vid det läget hade Barcelona, efter att Zlatan Ibrahimovic ordnade tre poäng till Barca efter 1-0-segern mot Mallorca, greppet om serieledningen.

Men vändning för Real Madrid skulle komma - signerat Xabi Alonso.
Den förre Liverpoolspelaren tryckte in kvitteringen från nära håll efter att ha blivit framnickad av Raul Albiol. Med en långboll spelade han sedan fram Arbeloa till 2-1 i den 55:e minuten.

Ett försvarsmisstag gav sedan fritt fram för Higuain att placera in 3-1 innan Diego Forlan reducerade på straff.

Real Madrid och Barcelona har nu 74 poäng var men Real Madrid toppar ligan då laget har bättre målskillnad.