TV: Ronaldo bakom Reals vändning efter hattrick - Mourinhos jubelattack

1-2 18' Ruben
2-2 45' Ronaldo
3-2 80' Ronaldo
4-2 82' Kaká

Real Madrid och Cristiano Ronaldo replikerade direkt efter Villareals tidiga ledningsmål. Men Villareal fortsatte att bjuda till borta mot Mourinhos mannar och tog tillbaka ledningen efter knappt 20 minuter.

Marco Rubéns 2-1-mål var riktigt snyggt efter att han hur kyligt som helst lobbat in bollen över en Casillas som stått långt ute.

Innan första halvleken var slut hade dock Real Madrid kvitterat - och vem annars om inte nickstarke Ronaldo som knoppade in 2-2. Ronaldo fullbordade sen sitt hattrick när han förvaltade sin egen retur långt intill den högra stolpen.

Stekhete portugisen låg även bakom Reals 4-2 med en snygg lyftning in till Kaka. Men det var tränaren Mourinhos målfirande som drog kamerornas uppmärksamhet. Mitt framför Villareals avbytarbänk jublade han i kapp med hemmafansen varpå spelarna på bänken blev så frustrerade att vattenflaskor började flyga mot Mourinho.