TV: Ronaldo derbysänkte Atletico igen - Mourinho höjde fingret mot publiken

Spanien

Atletico Madrid - Real Madrid 0-1 (1-4), spanska cupen
0-1 23' Ronaldo

Cristiano Ronaldos sanslösa målform håller i sig. Det tog portugisen bara 23 minuter att återigen få hål på Atletico Madrid i cupen och Real Madrid fick en smakstart mot ärkerivalen i det andra cupderbyt.

Målet stod sig matchen ut trots Atleticos stora forcering i den andra halvleken.

Real Madrid hade 3-1 efter första mötet och är efter kvällens seger klart för semifinal i Copa del Rey. Där är det uppladdat inför en fantastisk final där Barcelona kan få möta Real senare i vår.

Atletico Madrid: Gea; Luis, Ujfalusi, Perea, Valera, Tiago, Paulo Assunção, Elias, Mérida, Reyes, Forlán

Real Madrid: Casillas; Arbeloa, Carvalho, Albiol, Ramos, Alonso, Khedira, Marcelo, Özil, D. María, Ronaldo