TV: Ronaldo gjorde hattrick när Real mosade Deportivo

Spanien

Cristiano Ronaldo gjorde hat trick och förde Real Madrid till en 5-1 vinst mot Deportivo La Coruña på söndagen. Det var första gången den här säsongen som Real vann två ligamatcher på raken.

Cristiano Ronaldo, Real Madrid

Det var dock Deportivo som tog ledningen när Deportivos Riki tog sig in i straffområdet där Varane inte vågade gå in i närkampen då han inte ville orsaka en straff. Riki tackade för läget och avslutade med att slå bollen förbi Casillas.

Det tog emellertid inte lång tid innan Real hade återställt ordningen. Sju minuter senare fälldes Di Maria precis på straffområdesgränsen. Straff dömdes och Cristiano Ronaldo rullade den iskallt i mål. 2-1 följde sedan på matchens lilla delikatess, Modric slog en yttersida som skar igenom Deportivoförsvaret och hittade Di Maria som sköt i stolpen men som nickade in sin egen retur.

Cristiano Ronaldo gjorde sedan 3-1 ett par minuter innan halvtid efter att ha hållit sig framme på en retur på Sergio Ramos skott.

I andra halvleken ökade Pepe på till 4-1 och Deportivospelarna började hänga med huvudena, och när Ronaldo sedan gjorde 5-1, också det på straff så var krossen fullbordad.

Inför nästa helgs el clásico ligger nu Real Madrid åtta poäng efter Barcelona som toppar tabellen

Publicerad 2012-09-30 kl 22:05