TV: Ronaldo historisk tremålsskytt när Real Madrid slog Getafe

Spanien

Ronaldo gjorde tre mål och går nu mot skytteligaseger i La Liga, samtidigt som han är Real Madrids bästa målskytt någonsin under en ligasäsong.

Real Madrid skulle ta ledningen när Ronaldo gick upp och nickade in 1-0 en bit in i den första halvleken. Samme Ronaldo skulle sedan utöka Reals ledning i den andra halvleken, vilket gör att Barcelona får fixa biffen själv på onsdagen. Ronaldos andra mål var hans 35:e i La Liga den här säsongen, vilket innebär att han är den bäst målskytten någonsin under en ligasäsong i Real Madrids historia, före Ferenc Puskás.

Benzema kunde även gör 3-0 när Alonso hittade Benzema med en fin djupledsboll och fransmannen behärskat kunde rulla in bollen. Precis innan matchens slut skulle sedan Ronaldo få göra sitt tredje mål från straffpunken.

Publicerad 2011-05-11 kl 00:29