TV: Ronaldo iskall - då slog han till två gånger om

Spanien

Cristiano Ronaldo såg ut att gå en oväntat svag match till mötes.

Då slog han till med två mål på åtta minuter.

Cristiano Ronaldo.

Real Madrid gjorde en svag första halvlek, men kunde ändå gå ut i omklädningsrummet med en 2-1-ledning. Det första via en Isco-skott, det andra efter en Gareth Bale-nick. Verza gjorde Almerias mål med ett vackert långskott.

I andra halvlek tilldömdes Almeria en straff. Verza klev fram - men Iker Casillas stod för en säker räddning.

Cristiano Ronaldo, som blev hela ligans hattrickkung förra gången, då?

Efter en 80 kalla minuter vaknade portugisen. Real Madrid hade kört slut på motståndet och Ronaldo gjorde två mål på åtta minuter. Totalt är portugisen uppe i 25 ligamål nu.

Real Madrid vann matchen med 4-1 och går därmed upp i en fempoängsledning i en haltande tabell.

Almeria: Rubén - Michel, Ximo, Trujillo, Fran Vélez - Verza, Thomas, Edgar, Dubarbier, Soriano - Hemed

Real Madrid: Casillas - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Illarramendi, Kroos - Bale, Isco - Benzema, Ronaldo

Publicerad 2014-12-12 kl 22:50

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.