TV: Ronaldo tremålsskytt - när Real vände och vann

Spanien

Ett tidigt Rayo-mål och en Real-utvisning gjorde matchen spännande. Men Real kunde till sist spring ifrån och vinna med 6-2.

Real Madrid ville studsa tillbaka efter ett par dåliga resultat. Starten mot nykomlingarna och lokalrivalerna Rayo Vallecano började dock med en ordentlig kallsup. Redan i första minuten kunde Michu sätta 0-1. Iker Casillas räddade ett skott, men styrde den rakt ut till anfallaren som enkelt kunde rulla in bollen.

Cristiano Ronaldo kunde kvittera för Real Madrid, halvvägs in i den andra halvleken. Precis innan halvtidsvisslan var det också vänt. En fin frisparksvariant ledde till att Gonzalo Higuain fick öppet mål.

När sedan Ronaldo slog in 3-1 på straff, efter att Kaka blivit fälld, såg matchen ut att vara stängd. Men kort därefter gjorde Michu 3-2. Och när Angel di Maria drog på sig ett andra gult kort - då var matchen vidöppen.

När Varane gjorde 4-2 var det därför ett oerhört viktigt mål för Real Madrid. Benzema kunde sedan sätta dit 5-2, ett mycket snyggt mål, och se till att punktera matchen. Ronaldo gjorde sitt tredje mål från straffpunkten, efter att han själv blivit nedriven.

Publicerad 2011-09-24 kl 22:49