TV: Ronaldo var på topp när Real Madrid vann igen

Spanien

Cristiano Ronaldo och Kaká visade vägen för Real Madrid - som inte har gett sig än i titelkampen.

Ricardo Kaká slog till och visade att han kan bli att räkna med för Real Madrid under våren. Efter åtta minuter mot Sociedad gav han marängerna ledningen med en välplacerad vänster.

Cristiano Ronaldo skulle förstås göra mål också. 20 minuter in i första halvlek skottfintade han, skaffade sig ett bra läge - och tryckte in sitt 23:e och 24:e ligamål för säsongen. Real Madrid fortsatte sedan att trycka på och ville förstås ta revansch efter förlusten senast.

Redan nämnde Ronaldo mötte några minuter innan halvtidsvilan en hörna, tajmade perfekt - och nickade in 3-0.

I andra halvlek slog Real Madrid av på takten och Real Sociedad skulle få ett tröstmål, även om man inte gjorde det på egen hand. Arbeloa var nämligen sist på bollen. Men Real Madrid skulle dock få sista ordet och det var Emmanuel Adebayor, lånet från Manchester City, som fick göra sitt första ligamål för Real Madrid

Publicerad 2011-02-07 kl 09:52