TV: Ronaldos hattrick på tio minuter - sonen jublade över 21:e målet

Spanien

Cristiano Ronaldo gjorde ett hattrick inom loppet av tio minuter inför en jublande son och mor när Real slog Getafe med 4-0.

Getafe höll undan en halvlek. Sedan stack Real Madrid och Cristiano Ronaldo iväg. Efter 72 minuter stod det 4-0 och Cristiano Ronaldo hade gjort de tre sista målen till glädje för de flesta på Santiago Bernabeu. Men kanske framför allt för hans son och hans mamma Dolores som jublade på läktaren.

4-0 sköt han på straff efter 71 minuter. 3-0 nickade han in efter 65 minuter och tre minuter tidigare spelade Mesut Özil fram portugisen efter en snabb spelvändning. Ronaldo placerade till sist in 2-0 med ett lågt skott vid bortre stolpen.

Ronaldo har nu gjort 21 ligamål. Att jämföra med Lionel Messis 29 mål.

Sergio Ramos gjorde 1-0-målet. Det har ju ryktats ett tag. Om schism i Real Madrid med bland annat Ramos och Iker Casillas på ena sidan och manager Jose Mourinho på den andra sidan. Real och president Florentino Perez har dock dementerat att det finns något groll. I dag kunde Mourinho i alla fall njuta av att Ramos mål som föregicks av att Ricardo Carvalho gick hårt åt Getafes målvakt Moya i en luftduell. det kunde ha varit frispark för bortalaget men domare Gonzalez lät spelet gå vidare.

Real Madrid valde att starta utan bland annat Xabi Alonso, Alvaro Arbeloa och Sami Khedira. Det lär bero på onsdagens cupmatch mot Barcelona.

Real Madrid: Adán; Sergio Ramos, Albiol, Carvalho, Coentrao; Essien, Modric; Di María, Özil, Ronaldo; Higuaín