TV: Rött kort efter 31 sekunder: "Fullständigt osannolikt"

La Liga

31 sekunder på planen, sedan rött kort.
Valencias Hugo Guillamón fick en tuff start på La Liga-säsongen.
- Det äventyrar motståndarens säkerhet, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Se utvisningen i spelaren ovan.

3:31
Valencia-back utvisad efter en minut: "Hårresande tackling"
3:51
Soler straffar Getafe - ger Valencia ledningen

Valencia åkte under fredagskvällen på en mardrömsstart mot Getafe hemma i La Liga-premiären. Redan efter 31 sekunder kom Valencia-backen Hugo Guillamón helt fel in i en duell med motståndaren Nemanja Maksimović, då han tacklade med dobbarna först och träffade Maksimovićs smalben, vilket gjorde att motståndaren blev liggande i gräset.

Guillamón fick därefter vänta på besked från domarteamet, som VAR-kontrollerade händelsen, men fick till slut rött kort och blev utvisad.

- Det är våldsamt, är med hög fart och träffar högt upp. Det äventyrar motståndarens säkerhet, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg i sändningen och fortsätter:

- En minut, mina damer och herrar. Det är fullständigt osannolikt. Vilken mardröm.

Valencia repade sig dock sedan och tog ledningen efter elva minuters spel. Hemmalaget blev tilldelat straff och då klev Carlos Soler fram till 1-0.

Valencia spelade även bra med tio man på planen och efter att Getafes Erick Cabaco blivit utvisad i den 76:e minuten höll hemmalaget undan till seger med 1-0.

Valencia ställs härnäst mot Granada borta på lördag i nästa vecka, medan Getafe tar emot Sevilla måndagen den 23 augusti på hemmaplan i La Liga.