Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

TV: Se Benitez utspel: "Det är en kampanj mot Real Madrid"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Rafael Benitez och presidenten Florentino Perez är två ifrågasatta män just nu. Något som den spanska tränaren anklagar medierna för.

- Jag tycker att vi alla har varit inom fotbollen länge nog för att veta att det är en kampanj mot Florentino, mot Real Madrid och Real Madrids tränare, säger Benitez.

Efter att ha tagit över Real Madrid i somras har Rafael Benitez konstant varit en ifrågasatt man. El Clasico-förlusten (0-4) hemma mot Barcelona hjälpte direkt inte Benitez som jobbat i motvind. Inför mötet med Real Sociedad gör Benitez ett utspel där han menar att han och laget motarbetas.

- Jag tycker att vi alla har varit inom fotbollen länge nog för att veta att det är en kampanj mot Florentino, mot Real Madrid och Real Madrids tränare och från det så kommer allt som kan kritiseras att bli det. Om inte det kritiseras så kommer det att bli manipulerat och det är uppenbart. Och alla med erfarenhet kan se det. Jag har varit elva år utanför landet och plötsligt ifrågasätter folk ens erfarenhet. Jag tycker att alla har lagt in mycket jobb, med början med mig, och från det kommer vi ha mer framgång och vi kommer att utvärdera allt i slutet, säger Benitez.

- Allting som händer här är manipulerat. Jag visste att jag kom till en klubb där allt var uppförstorat. Jag har varit med i trettio år och har mer än 1400 matcher bakom mig. Jag vet hur det är och hur ni reportrar löser det. Jag måste fokusera på jobbet och inte låta mig själv bli distraherad.

La Liga

La Liga-toppen

# Lag S V O F +/− P
1 Barcelona Champions League 15 9 4 2 22 31
2 Sevilla Champions League 15 8 4 3 11 28
3 Atl.Madrid Champions League 15 7 7 1 11 28
4 Real Madrid Champions League 15 8 2 5 4 26
5 Alaves Europa League 15 7 3 5 1 24
Publicerad 2015-12-30 kl 10:56
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons