TV: Se målet när Athletic-talang blir yngsta målskytten någonsin i la liga

Spanien

Athletic Bilbaos 16-årige anfallare Iker Muniain blev på söndagen den yngsta målskytten genom tiderna i den spanska högstaligan.

Athletic Bilbao mötte på söndagskvällen Valladolid borta på Jose Zorilla. Matchen slutade 2-2 efter att Valladolid fått Nivaldo och Marcos utvisade efter två gula kort, och Athletic fått Ustaritz utvisad med ett direkt rött kort.

Resultatet eller utvisningarna i sig är inget som skriver historia – men det gör Athletics kvitteringsmål.

Muniain som fyller 17 i december byttes in i andra halvlek fick bollen vid straffområdeslinjen i 77:e minuten och skottet letade sin in i nätmaskorna bakom Jacobo i Valladolids mål.

Publicerad 2009-10-05 kl 13:32