TV: Se Pedros äkta hattrick från Barcas mäktiga kross

Spanien

Getafe fixade en tvåmålsledning mot Barcelona. Men katalanerna vaknade. Anförda av hattrickskytten Pedro satte de fem raka mål och vann med 5-2.

Pedro

Barcelona hade rejäla problem i den första halvleken mot Getafe. Hemmalaget hann göra två mål på mindre än en kvart och Barcelona var i gungning. I den 35:e minuten reducerade dock Pedro efter att Moya inte lyckats styra undan Pedros lobb.

När Barcelona sedan kvitterade med fem minuter kvar till halvtidsvilan var det Pedro som dunkade in den i krysset från distans. Med två minuter kvar till halvtidsvilan fullbordade Pedro sitt äkta hattrick med ett placerat skott från nära håll.

Det tog sammanlagt åtta minuter för Pedro att göra alla sina tre mål.

I den andra halvleken utökade Fabregas Barcelonas ledning när han drog till med en sträckt vrist på volley från nära håll. Fabregas satte sedan 5-2 på straff efter att Pedro blivit neddragen i straffområdet.

Publicerad 2013-12-22 kl 19:12

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.