TV: Sen vändning - avgjorde i 99:e minuten

Från bänken fick han se Tomas Lemar avgöra i sista minuten borta mot Espanyol.

3:23
Höjdpunkter: Atletico Madrid vände sent mot Espanyol och vann
1:41
Lemar frälser Atletico Madrid - avgör i 99:e minuten

Atletico Madrid gästade Katalonien och Espanyol under söndagen, där Diego Simeone valde Luis Suarez och Antoine Griezmann längst fram från start. Men den regerande mästaren hade det svårt mot ett inspirerat Espanyol som stod upp bra.

Det var också Espanyol som tog ledningen. I den 40:e minuten gick hemmalaget en hörna till vänster. En bra hörna som de Tomas elegant skarvade in i bortre, otagbart för Jan Oblak i bortamålet.

Men Atletico Madrid visade styrka i den andra halvleken. De pressade på alt mer och skapade mängder av chanser att kvittera. Tomas Lemar hade en boll i mål efter 53 minuter, men det dömdes bort för offside.

Det skulle dröja till den 79:e minuten innan belgaren Yannick Carrasco gjorde det förlösande 1-1-målet på egen hand. Efter det tog gästerna över allt mer i fysisk och stundtals ful match.

Domaren la till hela tio minuter, och i den 99:e matchminuten revanscherade sig Tomas Lemar. Han fick bollen i straffområdet och sköt med högerfoten, Lopez i Espanyols mål fick händerna på bollen men orkade inte stå emot skottet.

2-1 och vild glädje i Atletico Madrid som går upp i tillfällig serieledning i  La Liga.