TV: Suarez tvåmålsskytt i Atlético-debuten - MFF:s EL-kvalmotstånd föll stort

La Liga

Luis Suarez gjorde två mål i sin debut för Atlético.
Då föll MFF:s EL-kvalmotstånd Granada stort med 6-1.

Malmö FF ställs på torsdag mot Granada i ett play off-möte om en plats i gruppspelet i Europa League. På söndagen laddade det spanska laget upp inför den matchen med att bortaspela mot Atlético Madrid i La Liga.

Då hade inte Granada speciellt mycket att sätta emot den spanska storklubben.

För redan i den nionde minuten gav Diego Costa sitt lag ledningen i matchen till 1-0 och i andra halvlek såg Angel Correa, Joao Felix och Marcos Llorente till att Atlético ledde med 4-0 efter 72 minuter spel. Samtidigt hoppade även Luis Suarez, som nyligen anslöt från Barcelona, in i den 71:a minuten och debutmålade direkt till 5-0. Anfallaren ville dessutom mer och fastställde även senare slutresultatet till 6-1.

Granada fick därmed ett tungt genrep inför torsdagens bortamöte med Malmö FF på Eleda Stadion i Europa League-kvalet.