TV: Supermål av Griezmann när Atlético kryssade

Drömmål av Antoine Griezmann och 3-1-ledning i den 90:e matchminuten.
Atlético såg ut att gå mot en stabil seger.
Då tappade Atlético allt.

Valencia tog emot topplaget Atlético Madrid hemma på Mestalla. Det blev en dramatisk historia.

Luiz Suarez inledde målskyttet för Atlético i den 35:e minuten när han löpte sig fri och placerade in stolpe-in bakom Jasper Cillessen i Valencias mål.

Valencia kvitterade i början på den andra halvleken när Atleticos mittback Stefan Savic oturligt nog stötte in ett inlägg i eget mål.

Då klev Antoine Griezmann fram. Atlético-stjärnan fick bollen vid mittlinjen. Drog upp farten, tog sig förbi ett par spelare, och satte 2-1 rakt upp i krysset med vänsterfoten från distans. Ett makalöst mål av fransmannen.

Atlético gjorde även 3-1 genom högerbacken Sime Vrsaljko efter en tilltrasslad situation som krävde VAR-granskning och Madridklubben såg ut att gå mot en stabil seger. Då rasade allt.

I den 92:e minuten reducerade Hugo Duro efter ett inlägg från Jose Gaya och ett nytt hopp tändes i Valencia.

Fyra minuter senare var det dags igen. Hugo Duro nådde högst på ett inlägg från Goncalo Guedes och Valencia hade kvitterat.

Resultatet innebär att Atlético ligger kvar på fjärde plats i La Liga på 23 poäng. Valencia kliver upp på tionde plats i tabellen.

Publicerad 2021-11-07 kl 18:54