TV: Supertalangen hade show när Barcelona körde över Villarreal i Henkes debut

La Liga

Barcelona vann matchen mot Villarreal med 4-0 efter att ha gjort alla mål i den första halvleken.
Supertalangen Ansu Fati stal showen och gjorde två mål.
- Vi måste låta honom spela sin fotboll. Hans tak är hur högt som helst, säger Sergio Busquets om Fati efter matchen till Movistar.

Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Barcelona tog emot Villarreal i söndagskvällens La Liga-match, vilket betydde seriepremiär för Barcelona. På planen fanns Lionel Messi, som ville bort under sommmaren - men tvingades stanna. Det var däremot inte Messi som skulle lämna störst avtryck från matchen, det skulle 17-åriga Ansu Fati göra.

Efter 15 minuter kom ledningsmålet. Jordi Alba kom runt på kanten, som han brukar göra, och hittade in med en fin boll snett inåt bakåt. Där dök supertalangen Ansu Fati upp och dunkade in 1-0 högt i målet, perfekt avslut.

Fem minuter senare var det dags igen för Fati. Yttern fick bollen till vänster i straffområdet och avslutade lågt och kyligt. 2-0 var där med ett faktum.

Ansu Fati fortsatte att hota Villareals backlinje hela tiden. Och straff skulle det bli. Mario Gaspar var klumpig i försvarsspelet och gjorde så att Fati ramlade. Straffen tog Messi hand om. Argentinarens straff var inte otagbar, men gick in ändå. 3-0.

Precis innan det första halvleken skulle blåsas av kom 4-0. Messi försökte hitta Sergio Busquets som tagit en ovanligt offensiv löpning. Villarreals mittback Pau Torres försökte få bort bollen, men stryde in bollen i egen kasse - självmål.

Den första halvleken slutade 4-0.

Ett resultat som skulle stå sig matchen ut. Barcelona skulle i den andra halvleken dra ner på tempot rejält, och dominera matchen. Firma Messi och Fati försökte utöka ledningen, men lyckades inte och matchen slutade 4-0.

Seger i ligapremiären för Barcelona och Henke Larsson.

Barcelona: Neto - Roberto, Pique, Lenglet, Alba - Busquets, de Jong - Messi, Coutinho, Fati - Griezmann

Villarreal: Asenjo - Gaspar, Albiol, Torres, Estupinan - Chukwueze, Coquelin, Parejo, Gomez - Moreno, Alcacer