TV: Talangen byttes in och avgjorde för Real Madrid

Real Madrid hade svårt att göra mål mot Real Valladolid.
Då byttes Vinicius Junior in.
Brassetalangen avgjorde efter bara minuter på planen.

Se målet i spelaren ovan.

Real Madrid tog emot Real Valladolid i onsdagskvällens La Liga-match. Det var ett något roterat lag som skulle försöka ordna tre poäng för ”Los Blancos”, men så enkelt blev det inte.

Den första halvleken var nog inte Zinedine Zidane nöjd med. Inget bra spel och få skapade målchanser. 0-0 skulle stå sig till paus.

Den andra halvleken började ungefär som den första slutade, med ganska lågt tempo och halvchanser för båda lagen. Efter 57 minuter gjorde Zidane ett trippelbyte. Ut gick Isco, Alvaro Odriozola och Luka Jovic. In kom Dani Carvajal, Marco Asensio och Vinicius Junior.

Ett trippelbyte som skulle visa sig lyckat.

Inbytte Vinicius Junior skulle i den 65:e minuten sätta ledningsmålet för Real Madrid som hade haft svårt att skapa chanser. Valladolid-spelarna ville ha offside på brassen, men eftersom det var de själva som touchade bollen fram till Vinicius var han onside.

Efter målet kunde Real Madrid slappna av något och spela en bättre fotboll, även om Valladolid inte alls var ofarliga på kontringarna.

Valladolids målvakt var ytterst nära att ordna 2-0 för Real Madrid när han rullade ut bollen till Luka Modric som sköt direkt, men bollen gick i stolpen och studsade ut igen.

Flera chanser blev det inte, och matchen slutade 1-0 efter Vinicius avgörande.

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Varane, Ramos, Marcelo - Valverde, Casemiro, Modric - Isco - Jovic, Benzema

Valladolid: Roberto - Hervias, Gonzalez, Sanchez, Carnero - Herrero, San Emeterio - Rubio, Plano, Orellana - Weissman