TV: Torres glödhet - här sänker han Real med två mål i derbyt

Spanien

Fotbollsspelaren Fernando Torres är tillbaka i Atlético Madrid — och gör succé.

I returmatchen mot ärkerivalen Real Madrid i spanska cupen gjorde 30-åringen något han aldrig gjort förut: mål på Santiago Bernabéu-stadion.

Torres som tog plats i startelvan på Mario Mandzukics bekostnad väntade inte länge. Matchen var mindre än en minut gammal när han behärskat använde vänsterfoten för att skicka upp bollen i krysset förbi en maktlös Keylor Navas.

Målet betydde sammanlagt 3—0 och avgjorde i princip dubbelmötet, men Torres hade mer att bjuda på. Han laddade om i paus och var lika snabb i andra halvlek, 2—1. Matchen slutade 2—2 sedan Sergio Ramos och Cristiano Ronaldo kvitterat en gång var men Atlético är i kvartsfinal efter sammanlagt 4—2.

Real Madrid: Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Kroos, Isco, James; Bale, Benzema, Ronaldo.

Atletico MadridOblak; Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira; Tiago, Mario; Koke, Raúl García, Griezmann, Torres.

Publicerad 2015-01-15 kl 22:52