TV: Två tvåmålsskyttar när Real dödade spänningen

Spanien

Getafe-Real Madrid 2-4
0-1, 13, Ronaldo; 0-2, 20', Higuain; 0-3, 23', Higuain; 1-4, 38', Parejo; 2-4, 80', Pedro Leon

Det blev inte mycket till spänning när Getafe tog emot Real Madrid på torsdagskvällen. Redan efter 27 minuter ledde gästerna med 4-0 och det faktum att Getafe gjorde två mål gjorde inte mycket för att öka dramatiken.

Cristiano Ronaldo inledde målskyttet med att slå en frispark direkt i mål från ett läge strax utanför straffområdet i 13:e minuten.

Därefter gjorde Higuain två snarlika mål inom loppet av tre minuter och i 37:e minuten slog Ronaldo till igen då han från nära håll var nära att skjuta huvudet av Ustari i Getafemålet.

Getafe kunde reducera strax efter Ronaldos andra mål och det målet kommer antagligen att diskuteras för situationen som föregick målet då målskytten Parejo fällde Realmålvakten Casillas. Parejo försökte be Casillas om ursäkt men det var målvakten inte intresserad av.

I andra halvlek kunde Getafe reducerade igen men kom sedan aldrig närmare.

Publicerad 2010-03-26 kl 01:45