Vilken bisarr situation, säger C Mores Marcelo Fernandez om 2-1-målet.

Se höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Höjdpunkter: Real Madrid räddar krysset sent mot Sevilla
VAR-kaos när Sevilla tar ledningen mot Real Madrid
0:59
Kvitterat i Sevilla - Asensio målskytt
1:20
Sevilla sätter klassmål mot Real Madrid

Real Madrid tog emot Sevilla under söndagskvällen, och båda lagen hade inför matchen häng på förstaplatsen. I Real Madrid saknades flera ordinarie backar i Real Madrid, bland annat Sergio Ramos, Raphael Varane och Dani Carvajal.

Efter drygt tio minuter trodde Real Madrid att de hade tagit ledningen när Karim Benzema nickade in ledningsmålet, men efter en VAR-granskning visade det sig att det var en offside i uppbyggnaden.

Bara minuter senare kom i stället 1-0 till Sevilla. Hemmalaget kunde efter en frispark göra ett riktigt klassmål. Fernando fick till slut bollen, gjorde bort Casemiro helt och sköt tunnel på Alvaro Odriozola och in i mål.

Den första halvleken slutade också 1-0 till Sevilla.

I den andra halvleken skulle det hända mer. Först kvitterade Real Madrid genom Marco Asensio, och sedan fick Real Madrid straff - trodde de. Efter en VAR-granskning visade det sig att Eder Militao tog med handen i eget straffområdet innan Real Madrid kontrade och fick straff.

Domaren klev sedan ut och kollade på VAR-skärmen, och bestämde sig för att blåsa straff för Sevilla. Real Madrid-spelarna rasade, men straffen var ett faktum och fram klev Ivan Rakitic. Rakitic gjorde inga misstag och 2-1 var ett faktum.

- Vilken bisarr situation, säger C Mores Marcelo Fernandez.

Real Madrid lyckades däremot resa sig. På tilläggstid testade Toni Kroos från distans, och när bollen var på väg mot mål stryde den på Eden Hazards fot och in i mål. Stjärnan blev poängräddare efter kritiken han fick utstå efter att ha skrattat efter CL-uttåget.

Real Madrid tog därmed viktiga poäng i kampen om ligatiteln.

Se tabellen nedan.

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Militao, Nacho, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Valverde, Benzema, Vinicius

Sevilla: Bono - Navas, Kounde, Carlos, Acuna - Fernando, Rakitic, Jordan - Suso, Gomez, Ocampos