TV: Varane hjälte - gjorde båda målen i Reals seger

La Liga

Raphael Varane blev stor hjälte mot Huesca.
Mittbacken svarade för Real Madrids båda mål i segermatchen.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Real Madrid har haft en tung säsong i ligaspelet och sladdar efter serieledande Atlético Madrid i toppen av La Liga. Förra helgen förlorade man hemma mot Levante och en seger i lördagens möte med Huesca skulle därför vara välkommen för Real.

Första halvlek slutade mållöst där båda lagen saknade den rätta skärpan när lägena väl dök upp.

I början av den andra skulle Huesca ta ledningen. Javi Galan fick bollen vid straffområdeslinjen och med ett vackert avslut placerade han in 1-0 för hemmalaget. Uppförsbacke för Real Madrid, som dock skulle komma igen.

Bara ett par minuter senare kvitterade nämligen Raphael Varane efter en tilltrasslad situation framför mål. Fransmannen nådde högst och knoppade in 1-1 och i slutminuterna skulle Varane åter igen bli målskytt.

Ett inspel från höger nickades fram till Varane som från nära håll kunde stöta in bollen i nät fram till 2-1, vilket också blev slutresultatet.

Varanes mål var hans första i ligaspelet för den här säsongen.

Huesca: Fernandez - Siovas, Pulido, Silva - Maffeo, Rico, Doumbia, Sedane, Galan - Mir, Okazaki

Real Madrid: Courtois - Odriozola, Nacho, Varane, Mendy - Kroos, Modric, Casemiro - Asensio, Benzema, Vinicius Jr