TV: Villa och Alexis tvåmålsskyttar - Messi på bänken

Spanien

David Villa visade upp sig för eventuella intresenter. Hemma mot Cordoba gjorde han två mål på fem minuter när Barca vann enkelt.

David Villa

David Villa ryktas vara på väg att lämna Barcelona. Samtidigt har klubben sagt att man inte vill sälja anfallaren.
I returmötet i Copa del Rey fick han i alla fall chansen från start och efter 21 minuter gjorde han sitt första mål för matchen. Då ledde redan Barca med 1-0 efter att Thiago nätat och fem minuter efter Villas första fullträff kom den andra.

I den andra halvleken satte Alexis Sanchez 4-0. Han hade dittills haft en ganska medioker match och målet kändes nog skönt för chilenaren som säkert gärna spelar sig närmre startelvan.
Han fortsatte att missa jättelägen, men han gjort också ett mål till. Strax efter att han halkat när han hade rundat målvakten fick han bollen på knäet på en retur och noterades för sitt andra mål.

Leo Messi var med i truppen men fick stanna hela matchen på bänken. Andres Iniesta, Gerard Pique och Pedro vilade däremot helt.

Barcelona hade med sig 2-0 från bortamötet och vann alltså totalt med 7-0.
Publicerad 2013-01-10 kl 23:23