TV: Villlarreal sköt guldet till Barca - misstaget som avgör La Liga

Spanien

Villarreal-Real Madrid 3-2

I den 16 minuten nickade Robert Pires in Villarreals ledningsmål assisterad av Ibagaza.

En minut in på andra halvleken kvitterade Rafael van der Vaart. Men det oavgjorda resultatet stod sig bara i en kvart. Sedan dunkade Cani in bollen och gav Villarreal ledningen igen.

I slutminuterna snappade en offsidestående Higuain upp bollen och sköt i mål. Linjedomaren valde att fria och Villarreal-spelarna blev rasande.

Men bara en minut senare fick de anledning att fira när Capdevila skipade rättvisa och satte 3-2.

När slutsignalen ljöd var Barca klara ligasegrare. Efter att ha vunnit Copa del Rey har de nu en titel kvar att kämpa om - titeln som europas bästa.

Publicerad 2009-05-16 kl 23:20