TV: Zlatan avgör på straff - Magisk Messi bakom alla fyra mål

Spanien

Leo Messi fixade tre mål för Barcelona mot Zaragoza. Sedan gav han bort straffen som en djupt pressad Zlatan Ibrahimovic avgjorde matchen med.

0-1 Messi 5'
0-2 Messi 67'
0-3 Messi 78'
1-3 Colunga 84'
2-3 Colunga 89'
2-4 Ibrahimovic 92' (str)

Redan efter fem minuter prickade den trixige argentinaren in sin första fullträff för kvällen - och 23:e i ligan totalt. Den här gången med huvudet efter ett inlägg från vänster.

Men det skulle dröja till efter paus innan han visade sin verkliga magi. Med finfina finter slet sig Messi fram, grundlurade ett par försvarare och rullade in 2-0. En stund senare fick Ibra bollen av Pedro i ett friläge - men missade från nära håll.

Anfallet därpå blev desto lyckosammare. Barcelona lirkade in 3-0 med ett välplacerat vänsterskott. Vem som avlossade det? Leo Messi, förstås.

Sedan följde två snabba reduceringar genom Colunga - innan Messi snurrade upp Zaragoza på ännu en offensiv utflykt. Resultatet blev en straff - som en hårt pressad Zlatan Ibrahimovic fick förtroendet att lägga.

Efter tre klara målchanser med oskarpa avslut såg svensken ut att vara tagen av stundens allvar - men kunde till synes lättad avgöra matchen till 2-4.

Se målen - och Ibrahimovic missar till höger om den här artikeln.

Här är uppställningarna:

Zaragoza: Roberto; Diogo, Jarosik, Contini, Ponzio; Arizmendi, Gabi, Edmilson, Eliseu, Ander, Suazo

Barcelona: Valdés; Alves, Milito, Piqué, Maxwell; Keita, Busquets, Touré; Pedro, Ibrahimovic, Messi