Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Uppgifter: Ronaldo vinner Ballon d'Or - Messi rasande

Foto: Scanpix.

På måndag avgörs Ballon d’Or.
Enligt El Chiringuito är det redan klart att Cristiano Ronaldo vinner.
- När Messi fick veta det funderade han på att inte åka dit, säger Morales på El Chiringuito.

Med två dagar kvar till utmärkelsen av Ballon d’Or hävdar El Chiringuito att Cristiano Ronaldo kommer att vinna. Varje år brukar det läcka ut vem som kommer att få priset eftersom de tre finalisterna får beskedet några dagar innan galan. Spanska El Chiringuito uppger att de sitter på ett scoop och att det handlar om att Cristiano Ronaldo kommer att få priset som världens bäste fotbollsspelare.

El Chiringuito hävdar att Lionel Messi har fått veta att han inte kommer att vinna utan att priset går till Ronaldo. Då ska Messi ha blivit irriterad och sagt att han inte vill medverka på galan.

- I Real Madrid vet man om att Ronaldo vinner Ballon d’Or. När Messi fick beskedet var hans första reaktion att inte dyka upp på galan, säger Morales på El Chiringuito.

Messi har fått priset fyra år i rad och innan dess var det Ronaldo som vann. Förra året dök inte Ronaldo upp vid Uefas gala när Ribery utsågs till Europas bäste spelare. Inför årets Ballon d'Or-gala har Messi sagt att han kommer att närvara oavsett placering.

Fotbollskanalen.se sänder Ballon d'Or-galan på måndag med start 18.30.

Publicerad 2014-01-11 kl 13:19
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons