Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Uppgifter: "Xavi har godkänt övergång till MLS"

Foto: SCANPIX

BARCELONA. Efter över tjugo år i FC Barcelona har Xavi, enligt uppgifter till spanskradio, gett OK för en övergång till MLS och New York City FC.

Enligt radioprogrammet ”El Larguero” på den spanska radiokanalen Cadena SER kommer Xavi Hernandez nästa säsong att spela för New York City FC.

Barcelona-spelaren var på väg till den amerikanska klubben redan förra sommaren men har medgett att han då ändrade sig i sista stund efter ett samtal med Luis Enrique. Enligt en källa till El Larguero ska Xavi tillsammans med sin far Joaquín och agent Iván Corretja haft ett möte med en representant från Manchester City på en resturang i Barcelona i veckan (Manchester City är tillsammans med New York Yankees ägare av New York City FC).

Man City-representanten tros nu åka tillbaka till England med ett okej från Xavi gällande en övergång, och spelaren ska enligt uppgifter ansluta till MLS-laget efter att den pågående La Liga-säsongen är slut.

Skulle uppgifterna stämma blir New York City FC bara det andra professionella fotbollslag Xavi representerat i sin karriär, efter att ha debuterat för Barcelonas A-lag 1998.

Den katalanska tidningen El Mundo Deportivo skriver däremot att spelaren ännu inte bestämt sig, men att han starkt överväger flytten till USA.

Publicerad 2015-03-04 kl 14:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons