Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

SPANIEN
48v

Uppgifter: Zidane och Ramos försöker övertala Ronaldo

Foto: Bildbyrån.

Cristiano Ronaldo uppges vilja lämna Real Madrid.
Både Zinedine Zidane och Sergio Ramos gör allt för att förhindra det.
Det skriver spanska Marca under söndagen.

Det var den portugisiska tidningen A Bola som först rapporterade om att Cristiano Ronaldo vill lämna Real Madrid på grund av den pågående skattebrottsutredningen. Portugisen misstänks ha sluppit undan skatt mellan åren 2011 och 2014, vilket alltså uppges vara anledningen till att han vill lämna.

Därefter har flera stora brittiska medier rapporterat att Manchester United siktar på att köpa tillbaka Ronaldo. Man uppges dock få konkurrens av bland andra Paris Saint-Germain.

Spanska Marca skriver på söndagen att tränaren Zinedine Zidane och mittbacken Sergio Ramos båda kontaktat Ronaldo för att övertala honom att stanna kvar. Tidningen skriver att den franske huvudtränaren bett Ronaldo omvärdera sitt beslut och han ska även ha tryckt på hur mycket laget behöver honom. Marca skriver också att Zidane inte har några som helst planer på att ge upp kampen om Ronaldo och att det är troligt att de båda kommer att sitta ner och diskutera situationen då Zidane återvänder från semestern.

Även Sergio Ramos, som omgärdades av liknande uppgifter för ett par år sedan, har kontaktat Ronaldo. Lagkaptenen ska enligt tidningen varit inne på samma linje som sin tränare och försökt övertala Ronaldo att stanna.

Publicerad 2017-06-18 kl 08:29

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER