Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ur senaste Offside - Ronaldo: "Barcelona spelar en bättre fotboll än vi"

Snart dags för el clásico. Och Cristiano Ronaldo har respekt för motståndaren.
- Barcelona spelar en bättre fotboll än vi i dag, säger han i en intervju i senaste numret av Offside.

Snart smäller det. El clásico i Barcelona på söndag i TV4 Sport. Inför mötet leder Real Madrid serien med en poäng och har dessutom Cristiano Ronaldo på väg tillbaka efter långt skadeuppehåll. Och enligt Ronaldo finns det mycket mer att hoppas på för fansen.

- Om några månader kommer vi att vara som bäst. Barcelona spelar en bättre fotboll än vi i dag men den stora frågan är vem som är bäst i slutet på säsongen, säger han i en öppenjärtig intervju med France Football som publiceras i senaste numret av Offside.

Portugisen berättar om en bra känsla i truppen och säger att "han själv är förvånad över den goda stämningen".

Han förklarar skillnaden mellan England och Spanien och United och Real och Sir Alex Ferguson och nuvarande tränare Manuel Pellegrini.
- Manuel Pellegrini är naturligtvis annorlunda än Ferguson. De är båda bra tränare men deras filosofier är inte helt identiska. Jag är faktiskt lite friare här.

Om att vara världens dyraste spelare:
- Nej, jag bryr mig inte alls om det. Eller vet du vad – jag är glad över att vara den dyraste spelaren i världen. Det är en stor ära. Men jag gör bara mitt jobb – i en kolossalt stor klubb med enormt stora spelare. Vad har jag att klaga på?

Och han slappnar aldrig av.
– Nej, nej. Aldrig. Förutom i jacuzzin.

Hela intervjun går att läsa i det kommande numret av Offside. Numret når prenumeranter på onsdagen och butiken i nästa vecka.

Publicerad 2009-11-25 kl 11:26
Annons
Annons
Annons