Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

"Vad som än händer i el clasico är bra för oss"

Foto: AP

Juanfran

BARCELONA. Atlético möter tabelljumbon Betis samtidigt som konkurrenterna Real Madrid och Barcelona gör upp på Bernabeu, vilket ger Atletíco Madrid chansen att ta in viktiga poäng i ligan.

- Vad som än händer i El Clásico så är det bra för oss, säger Atleticos Juanfran till Marca.

På söndag tar Real Madrid emot FC Barcelona i El Clásico, men vad som än händer på Bernabeu så kommer Atlético vara den stora vinnaren enligt Juanfran.

- Vad som än händer i El Clásico är bra för oss. Det viktigast är att vi vinner över Betis. Vinner Madrid, Barcelona eller oavgjort, så är det bra för oss. Jag säger inte att det inte spelar någon roll för mig men vilket resultat de än blir kommer vara är bra.

Atlético Madrid är högst delaktiga i striden om ligatiteln men så sent som i februari var det flera som räknade bort laget efter att man förlorat 3-0 borta mot Osasuna.

- Efter matchen mot Osasuna kommer jag ihåg att folk sa att vi var döda. Det är något som beror på vinster, men jag tror att mentaliteten hos människorna har förändrats. Folk ser oss nu som ett väldigt starkt lag, säger Juanfran.

Att vara kvar i titelstriderna i ligan och Champions League är något nytt för Atlético Madrid, men vad som än händer menar Juanfran att detta är ett viktigt år för klubben.

- Väldigt få spelare i den här truppen har varit i den här positionen förut. Men vi måste tro på oss själva och ha illusionen att vinna titlar, detta är ett viktigt år för Atlético Madrid.

Publicerad 2014-03-20 kl 06:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons