POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Valencia har gjort klart med ny tränare

Igår kväll blev överenskommelsen total. Almerías tidigare tränare, Unai Emery, skrev på ett tvåårskontrakt med Valencia.

Senare idag kommer nyheten att bli officiellt, och presentationen kommer att ske imorgon, eftersom den baskiske tränaren först vill ta ett ordentligt farväl från den andalusiske klubben han ledde till en åttondeplats i den spanska ligan.

Almerías fantastiska säsong och Emerys arbete har naturligtvis inte gått obemärkt förbi, och tränaren har de senaste veckorna varit ständigt aktuell och förknippad med den sargade klubben Valencia.

Igår kom klubb och tränare fram till en överenskommelse, efter ett maratonmöte på den spanska östkusten.

Emery ville ha garantier för att klubbens projekt är långsiktigt och seriöst, och ett av kraven ska ha varit att även majoritetsägaren Juan Soler deltog i diskussionerna om Valencias framtid.

Unai fick de fått garantier han behövde för att ta på sig rollen som storklubbens nye tränare. Därtill att det inte kommer att bli någon massförsäljning av spelare, trots att Valencia går igenom en delikat ekonomisk situation.

Enligt uppgifter som cirkulerar i dagens press kommer Valencia endast att släppa en eller ett par av stjärnorna, utan att för den skull precisera med några namn.

Publicerad 2008-05-22 kl 12:03
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå