POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Välkommen som ny bloggare, Johanna Garå

Fotbollskanalen Europas spanienexpert Johanna garå är ny bloggare på fotbollskanalen.se.

Från och med idag, söndag bloggar alltså Johanna Garå på fotbollskanalen.se.

Vad bli fokus på din blogg?

La Liga kommer förstås stå i fokus – med varierande nivå, längd och djup på inläggen. Jag följer spanska tidningar, radio och tv så vissa inlägg kommer säkert vinklas på ämnen som debatteras för dagen där nere. Det lär bli en hel del bilder också. Med rött kladd i. Av någon anledning finner jag stor glädje i att kladda i bilder, fråga mig inte varför.

Vad är målet med bloggen?

Eftersom vi har så lite tid i Fotbollskanalen Europa ger bloggen mig utrymme att kunna fördjupa mig i aktuella ämnen, lag eller spelare. Jag är ju skrivande journalist i grunden och gillar att skriva. Jag tänkte även ha lite roligt i bloggen. Inte alltid så seriöst med andra ord.

Vad är det i spansk fotboll som fascinerar dig?

Förutom att det spelas underhållande fotboll i La Liga så är jag väldigt intresserad av Spanien som land och sättet som fotbollen spelar en så stor roll i människornas liv. Jag har bott därnere i omgångar sedan 1995 och älskar att folk i alla åldrar (och bägge könen) går på fotboll.

Vem vinner La Liga?

Jag ser inte att Barcelona är bättre än i fjol eller att Real Madrid är sämre än i fjol – därför försvarar Real Madrid sin titel.

BLOGGEN HITTAR DU HÄR!

Publicerad 2012-09-02 kl 19:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå