Vilken lekstuga! - Real Madrid vann tvåsiffrigt

La Liga

Två röda kort ställde till det rejält för Rayo Vallecano som tappade sin ledning till förlust med hela 2-10 mot Real Madrid.

I matchens tredje minut så fick Gareth Bale bollen utanför offensivt straffområde. På utsidan kom ytterbacken Danilo och fick bollen perfekt för att undervika offsidelinjen. Brassen kunde enkelt rulla in 1-0 till gästerna.

Sedan skulle de däremot gå väldigt fort utför för Real Madrid. Först nådde Antonio Amaya högst upp på en hörna. Nicken letade sig in i mål efter att Keylor Navas inte hunnit ner mot sin stolprott. Bara två minuter senare skulle också vändningen fullbordas genom en snabb kontring som Jozabed avslutade med att skjuta in 2-1 till gästerna.

I den fjortonde minuten drabbades gästerna av ett rött kort efter Roberto Trigueros stenhårda tackling på Toni Kroos.

Det skulle dock vara Gareth Bale som skulle rädda Rafael Benitez sjunkande skepp. Efter 25 minuter kom mittfältaren löpandes in i straffområdet och fick bollen perfekt på panan. Nicken innebar 2-2 och kvitterat i matchen.

I matchens 28:e matchminut fick Real Madrid en frispark utanför straffområdet, en situation som resulterade i en straff och gästernas andra röda kort. Denna gång var det Raul Baena som fick lämna planen efter sitt andra gula kort. På efterföljande straffspark klev Cristiano Ronaldo fram och sköt in 3-2 till hemmalaget. Innan paus skulle även 4-2 komma efter att Gareth Bale stått för sitt andra mål i matchen.

Direkt i den andra halvleken så var det dags för Real Madrid att rulla igång ett vackert anfall igen. Bollen hamnade till slut hos Karim Benzema som kunde rulla in 5-2 till hemmalaget. Några minuter senare var det återigen dags för målvakten Yoel Rodriguez att hämta ut bollen från sitt målnät. Denna gång var det Cristiano Ronaldo tillsammans med Benzema som lämnades helt fria inne i straffområdet, där portugisen enkelt kunde nicka in Reals sjätte mål.

Gästerna hade med sitt reducerade manskap inte mycket att säga till om och Reals sjunde mål skulle också komma. I den 61:a minuten gjorde Gareth Bale sitt tredje mål för matchen, vilket betydde hela 7-2 (!). Walesaren skulle även göra sitt fjärde mål för kvällen då han rundade Rodriguez och rullade in 8-2.

Målfesten skulle bara rulla vidare. Med tio minuter kvar att spela så gjorde även Karim Benzema 9-2 till hemmalaget. Det skulle även bli tvåsiffrigt för Real då Benzema sitt tredje mål.

Det blev dock inga fler mål i matchen som slutade hela 10-2.

Real Madrid: Navas - Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo - Kroos, Modric - James; C. Ronaldo, Benzema - Bale

Rayo Vallecano: Yoel - Nacho, Amaya, Ze, Tito - Trashorras, Baena - Lass, Jozabed, Hernandez - Guerra.