Villa syndabock - Barcelona tappade 2-0-ledning

Spanien

Barcelona såg ut att ta tre poäng. Då fick David Villa hjärnsläpp och bjöd på Sociedads kvittering.

Barcelona bänkade Messi, Villa och Iniesta. Men efter 12 minuter ledde laget med 2-0 efter mål av Xavi och Fabregas. Och vilka mål de bjöd på.

Men allt var inte fantastiskt för Barca i den första halvleken. Efter 30 minuter skadade nyförvärvet Alexis Sanchez låret så illa att han tvingades föras ut på bår.
Anfallaren såg ut att ha väldigt ont och fick byta med David Villa.

Som om inte det var nog. Efter 59 minuter reducerade Sociedad genom Agirretxe som nickade in bollen i mål.

Och, bara minuten senare kvitterade hemmalaget. Villa fick hjärnsläpp och skulle spela hem bollen från halva plan. Bollen hittade en fristående Agirretxe som sköt i ribban. På returen nickade Griezmann in 2-2-målet. Tungt för Barcelona.