Villarreal lade i högväxeln

Spanien

Athletic Bilbao-Villarreal 1-4
0-1, Rossi; 1-1, Etxeberria; 1-2, Pires; 1-3, Cazorla; 1-4 Altidore

Villarreal fick revansch efter veckans pinsamma cupförlust mot ett tredjedivisionslag. Athletic Bilbao fick stryk med 4-1 i en händelserik match.

Bilbao var inte så underlägsna som siffrorna antyder och pressade Villarreal i första halvlek. Det hade inte varit orättvist om Bilbao hade varit i ledning i halvtid.

I andra halvlek var dock Villareal det bättre laget och kunde med tre mål i matchens andra halva säkra tre poäng för att fortsatt hänga på i toppen.

Under andra halvlek spelade Villarreal ut och då hade Bilbao svårt att hänga med. Målskyttet avslutades i 90:e minuten av amerikanen Jozy Altidore som då nyss hade bytts in.

Publicerad 2008-11-01 kl 22:19