Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Xavi sågar Mourinho: "Fruktansvärd behandling av Casillas"

Foto: AP

José Mourinho har petat och kritiserat Iker Casillas.
Då går Barcelonas Xavi hårt åt Real Madrids tränare.
- Det är fruktansvärt, säger han enligt goal.com.

I januari värvade Real Madrid Sevillas målvakt Diego Lopez. Han har fått ett stort förtroende av José Mourinho. Den portugisiske tränaren har petat landslagsmålvakten Iker Casillas och vid flera tillfällen kritiserat honom offentligt. Inget Casillas förtjänar, menar Barcelonas stjärna Xavi.

- Jag tycker inte om att se en viktig spelare som Iker gå igenom det här. Det är fruktansvärt och jag gillar det inte alls. Det är inte så längesedan de ansåg att han skulle vinna Ballon d'Or och nu blir han petad, säger Xavi enligt goal.com.

- Han är min vän, han är en förebild för många. Han är lagkapten för Spaniens landslag och förtjänar inte det här. Jag vet inte om Mourinho kommer att stanna eller inte.

För några dagar sedan gick Real Madrids mittback Pepe ut i media och gav Casillas sitt stöd efter Mourinhos uttalande om att han ångrar att han inte värvade Diego Lopez tidigare.

- Man bör visa Iker mer respekt. Iker är väldigt omtyckt. Vad tränaren sa var inte det mest lämpliga. Iker är är en del av Madrid. Han är en institution, både i sin klubb och i landslaget.

Publicerad 2013-05-16 kl 23:12
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons