Zidanes mannar vann med 5-1

La Liga

Real Madrid tog emot Sporting Gijón hemma på Santiago Bernabéu. Första halvlek kantades av målfest.

Det var dags för Zinedine Zidanes andra match som tränare för Real Madrid. Denna gång mötte "Los Blancos" Sporting Gijón hemma på Santiago Bernabéu.

Real Madrid tog ledningen redan efter sju minuter genom Gareth Bale. De andra anfallarna ville inte vara sämre, Ronaldo tryckte in 2-0 strax därefter och Benzema gjorde även 3-0.

Efter 18 minuter var det dags för Ronaldo igen, som rullade in sitt andra mål för dagen till 4-0. Benzema utökade till 5-0 strax innan pausvilan.

I den 62:e minuten spräckte Sporting Gijón äntligen nollan genom Julio Rodriguez Lopez till 5-1.

Andra halvlek hade inte alls samma målsprutande som den första, utan matchen stannade på 5-1. En härlig seger för Zidane och hans mannar.

Laguppställning:

Real Madrid: Navas - Marcelo, Varane, Pepe, Carvajal - Isco, Kroos, Modric - Bale, Ronaldo, Benzema.

Sporting Gijón: Cuéllar - Lora, Halilovic, Luis Hdz, Jorge Meré - Isma López, Sergio Álvarez, Nacho Cases - Jony, Álex Menéndez, Guerrero